Mobiel menu
Boeken

boeken

De snelst-schrijvende schrijver van de Nederlandstalige literatuur heeft al heel wat boeken op zijn naam staan.

Zijn debuut, Het Zinneloze Zeilen, verscheen in 1982 en elk jaar kun je nog steeds een Brusselman of twee verwachten. Naast informatie en covers van al zijn boeken vind je hier ook heel veel recensies, zowel positief als negatief.

3 Goede romans


Boekomslag van 3 Goede romansTitel:
3 Goede romans (romanbundel)

Publicatie jaar:
2005

Uitgever:
Prometheus

Beschrijving:
3 Goede romans bevat de trilogie Autobiografie van iemand andersZul je mij altijd graag zien? en Logica voor idioten. Het zijn vaak zeer grappige en niet zelden diep ontroerende romans.
Leden
doe mee

Registreer

Nog geen lid?
Meld u gratis aan door het onderstaande formulier in te vullen.
gebruikersnaam:
e-mailadres:
wachtwoord:
bevestig ww:
 

Boeken

bibliografie


2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
2002
2001
2000
1999
1998
1997
1996
1995
1994
1993
1992
1991
1990
1989
1988
1987
1986
1985
1984
1982
Bestel de nieuwste boeken van Herman Brusselmans eenvoudig en snel op Paagman.nl.